Kvalifikacije za futsal ligu u skupini SJEVER

Kvalifikacije za popunu UniSport Futsal Lige u skupini SJEVER počele su danas sa  utakmicama u kojima je bilo dosta iznenađujućih rezultata.

Inače,u skupini SJEVER pet ekipa pokušava dostići neku od prvih tri pozicija koja jamči nastavak natjecanja i nakon ove grupne faze. Prvoplasirana ekipa iz skupine odmah stječe pravo nastupa u Ligi dok će 2. plasirana i 3. plasirana ekipa pokušati kroz dodatne kvalifikacije izboriti to pravo. U skupini SJEVER se natječe 5 ekipa (VERN, Zagrebačka škole ekonomije i managementa, Tehničko veleučilište u Zagrebu, Sveučilište Sjever te Sveučilište u Rijeci). Nakon dvije sezone izbivanja ekipa Sveučilišta u Rijeci se vratila u natjecanje što nas posebno veseli jer će nam obogatiti natjecanje.

U trećoj utakmici dana između TVZ-a i Sveučilišta Sjever (Varaždin) TVZ je u potpunosti nadigrao Varaždince sa 8 : 1. Sjevernjaci niti u jednom trenutku nisu pružili dostojan otpor. “Tehničari” su odradili utakmicu i nastavili sa dobrim rezultatima te su nakon tri odigrane utakmice u skupini prvoplasirana ekipa.

U petoj utakmici dana između Sveučilište Rijeka i Sveučilišta Sjever (Varaždin) Rijeka je pobijedila Sjever  sa 12 : 3.

Kvalifikacije za popunu UniSport Futsal Lige u skupini SJEVER drugi dio održat će se u Varaždinu 19.12.2016. sa početkom u 12.00h u sportskoj dvorani GRABERJE sa potpunim 3. i 4. kolom.