Menu
  • 18. rujna 2019.

Promjena termina održavanja Turnira

Iz tehničkih razloga obilježavanje Internacionalnog dana studentskog sporta odgađa se za tjedan dana, te će se održati u subotu, 28. rujna.

Savez sportskih udruga Sveučilišta Sjever, Sveučilište Sjever, Studentski zbor, Sportska udruga Sveučilišta Sjever, Županijski akademski sportski savez u suradnji sa Hrvatskim akademskim sportskim savezom organizira 3×3 street košarkaški turnir, povodom Internacionalnog dana studentskog sporta Sveučilišta Sjever.

Turnir će se održati u Varaždinu u subotu, 28. rujna s početkom u 9,30 sati u na terenima ispred Sveučilišta Sjever na adresi 104.brigade 3 Varaždin. Pozivamo da se pridružite našem sportskom događaju da svojim prisustvom podržite ovaj sportski akademski dan te da pokažemo našim sugrađanima sav potencijal Hrvatskog akademskog sporta i akademskog sporta na Sveučilištu Sjever . Nastup na turniru imaju pravo svi studenti koji studiraju na Vašem sveučilištu , Visokoj školi ili Veleučilištu (dokaz studiranja je iksica ili indeks- studenti mogu složiti ekipu sa različitih fakulteta).U prijavi treba biti napisana ime ekipe i popis igrača i fakulteta sa kojih dolaze.

Nadamo se da ćete se odazvati našem pozivu i uveličati našu sportsku priredbu. Za sve informacije o sportskom događaju možete se obratiti na tel. 0918882148 ili email npavlec@unin.hr ili su.sjever@gmail.com

Molim da se prijava za sportsko takmičenje prijave do 18.09.2019 radi lakšeg organiziranja .

Za sudionike događanja je osigurana okrijepa, tereni, suci, majce.

Satnica Internacionalnog dana sporta

 

Sportski teren ispred SVEUČILIŠTA SJEVER

Adresa: 104. brigade 3, 42000 ,Varaždin

Dolazak 9:30 sati

Svečanost otvaranja 10:00

Početak turnira 10:25 sati

Završetak turnira i proglašenje pobjednika Varaždinu, 28. rujna 2019.