Menu
  • 8. ožujka 2018.

SASTANAK IZVRŠNOG ODBORA HRVATSKOG AKADEMSKOG SPORTSKOG SAVEZA

U prostorijama Sveučilišta Sjever u Varaždinu održana je 15. sjednica Izvršnog odbora Hrvatskog akademskog sportskog saveza.

Goste iz akademskog saveza pozdravio je prorektor dr.sc. Vlado Tropša i poželio uspiješan rad izvršnom odboru te naglasio da Sveučilište Sjever maksimalno potpomaže studentski sport i da svake godine se podiže ta suradnja na višu razinu . Na dnevnom redu su se našle redovne teme o izvješćima za prošlu godinu ali i plan natjecanja za ovu godinu, kao i odabir domaćina za završna natjecanja UniSports Finalsa. Predsjednik HASS-a Zrinko Čustonja naglasio je kao sjednice IO često održavaju u različitim članicama Saveza s ciljem promocije studentskog sporta.
Od tema koje su bile posebno zanimljive za Sveučilište Sjever je svakako i kandidatura Varaždina za domaćinstvo jednog od izlučnih natjecanja prije završnice studentski natjecanja u Biogradu ili Rovinju krajem svibnja.
– U Varaždinu ćemo ove godine održati nekoliko naših aktivnosti. U ovom trenutku Varaždin je organizator UniSport Play-a, to je izlučno natjecanje u većini sportova za Finalse. Okupit će oko 500 studenata te nam je zato Varaždin vrlo zanimljiv jer ima puno sportskih objekata i sadržaja te adekvatne smještajne kapacitete, najavio je Čustonja.