Menu
  • 26. svibnja 2017.

Sreberne studentice i brončani studenti

Posljednjeg dana natjecanja dijelile su se medalje u svim sportovima, a Sjever je imao još predstavnike u badmintonu i šahu.

Šahisti su u sastavu Dominik Brunčić, Rafael Pavić i Borut Brozović završili natjecanje na 10. mjestu, a šahistice Mihaela Jaković, Anamarija Koščak i Ines Fulir osvojile su 7. mjesto.

Najbolji rezultat ostvarili su badmintonaši i badmintonašice. Nikola Vodopija i Juro Buljan su osvojili odlično treće mjesto gdje su dominantnom predstavom s 3:0 pobijedili Baltazar.

Još bolje u istom sportu završile su Matea Križan i Petra Levak koje su osvojile srebrnu medalju zlatnog sjaja. U direktnoj borbi za drugo mjesto, odličnom su predstavom pregazile Baltazar s 3:0.

Srebrna medalja oko vrata govori sve. Prvu utakmicu smo igrale protiv Sveučilišta u Rijeci, drugu sa Slavonskim Brodom i dvije pobjede u tim mečevima bile su dovoljne da se plasiramo u borbu za prva tri mjesta. Izgubile smo od Sveučilišta iz Zagreba, ali odmah poslije nadoknadile pobjedom protiv Baltazara. Jako sam zadovoljna postignutim rezultatom, ali uz još bolju pripremu sljedeće godine možda nam se osmjehne i zlato“, rekla nam je Petra Levak.