Menu
  • 31. siječnja 2022.

UniSportHR futsal liga za akademsku godinu 2021./2022. službeno je započela u Zagrebu utakmicama prva tri kola.

Ekipe Sveučilišta u Zagrebu, Edward Bernays Visoke škole za komunikacijski menadžment, Sveučilišta u Splitu, Sveučilišta J.J. Strossmayer u Osijeku, Sveučilišta u Zadru, Veleučilišta Lavoslav Ružička u Vukovaru, Sveučilišta Sjever i Tehničkog veleučilišta u Zagrebu u dvorani Martinovka odigrali su ukupno 12 susreta kroz tri dana.

Nažalost studenti Sveučilišta Sjever doživjeli su tri poraza u utakmicama u kojima su, na momente bili ravnopravni suparnicima ali iskustvo turnirskog igranja i rasporeda je bio preveliko opterećenje studentima Sveučilišta Sjever, koji su po prvi puta igrali protiv iskusnih igračima futsala koji se natječu u prvoligaškim klubovima. Profesor Nedeljko Pavlec naglasio je da je ovo bilo potrebno iskustvo igranja s profesionalnim igračima futsala i da će u sljedećim kolima naši studenti stjecati iskustvo i ravnopravnije se boriti u nastavku lige.

Sljedeća kola su za mjesec dana u Splitu i mi ćemo treninzima pokušati dostići kvalitetu koja je potrebna za ovaj vid natjecanja, dodao je Pavlec.

REZULTATI
1. kolo
Edward Bernays Visoke škole za komunikacijski – Sveučilište Sjever 8:3.
2. kolo
Sveučilište Osijek- Sveučilište Sjever 8:3
3. kolo
Veleučilište Lavoslav Ružička iz Vukovara – Sveučilište Sjever 8:2